El passat diumenge 1 de desembre va tenir lloc la presentació dels nostres equips per la temporada 2019/2020.

Jugadors, entrenadors i delegats van ser aplaudits un per un per una grada ben plena.

Tot plegat va acabar amb el derbi empordanès Grifeu-Adepaf en la categoria de sènior tercera catalana, amb la victòria, ben ajustada, del nostre equip per 63-60.

En Jaume Juher, el president de l’entitat, va fer l’últim discurs, tal com ell mateix va dir, i que us adjuntem. 

 Bon dia a tothom,

 Aquest any, serà el nostre últim any de mandat, com a junta i el meu com a president. Per tant, permeteu-me que aquest any ho porti tot escrit per no deixar-me res ni a ningú.

 M’ agradaria fer un petit balanç:

Han estat 4 anys els quals crec que el més destacat ha estat posar una mica d’ordre, pau  i tranquil·litat a la institució.

Hem organitzat el torneig Joan Pacareu, tota una referència del bàsquet català, en la categoria premini; molts campionats de Catalunya, el Campus Xavi Rei,  i, entre d’altres tornejos que hem anat organitzant, hem estat escollits  seu per la Flama del Canigó en dues ocasions. Som un club de referència per la federació i per altres clubs.

Tenim més equips que mai en tota la  història del club i en aquests 4 anys, molts campionats i subcampionats guanyats i molts premis recollits a Llambilles.

Hem creat el mural de fotos, del qual la gent del Grifeu se’n sent tan orgullosa.

Hem pres decisions difícils que sabem que no han agradat a tothom. Per això, si algun jugador o entrenador s’ha sentit molest, us demanem disculpes perquè sempre hem buscat el millor pel Grifeu.

Bé, dit això, ara voldria  agrair als que  han fet possible aquest 4 anys inoblidables:

Començaré pels 2 expresidents sortints,  que , des del primer dia,  es van posar a la nostra disposició en tot el que fes falta. Un exemple de lleialtat institucional del que en prenc bona nota: gràcies Marc Parés i Piwi Cardoner.

També  a persones  com en Pitu Company i en Joan Costart que encara que no eren membres de la nostra junta han treballat de valent

Persones com en Joan Valls donant-nos els millors consells o en Pepo, una gran ajuda en el bàsquet formatiu del Grifeu Llançà.

I com no, a la meva junta:

 

A la Natàlia, per les teves hores dedicades al Grifeu. Gràcies Natàlia.

En Jampi, persona molt important al Grifeu. Mai ningú t’agrairà prou tot el que has fet pel club tant com a jugador com a directiu. Gràcies Jampi

A la meva amiga la Teresa, presidenta del Centre Cultural i tresorera del club. No cal que us digui la quantitat de feina que comporta portar la Tresoreria del Grifeu. Teresa, moltes gràcies.

La meva amiga la Xus, fent sempre una feina fosca que no es veu (fitxes, comandes de samarretes, federació, autocars, llicències, etc etc…). Xus, moltes gràcies.

 El meu amic en Xesco, la meva mà dreta, que m’ha hagut de calmar , corregir i aconsellar en  moltes coses referents al bàsquet i fer-me veure que m’equivocava. Gràcies Xesco.

I ara vull fer una menció especial a dues persones que també m’han ajudat molt. Una ja no hi és entre nosaltres….

 L’Andreu Boher, que al cel sigui, un amic que em va ajudar a iniciar el camí d’ aquesta junta.

 I a la meva exparella, la Vivi que em va animar i molt a iniciar  aquest projecte. GRÀCIES als dos.

 

I ara els agraïments més importants del club:

A totes les famílies que acompanyeu als jugadors i jugadores, cada setmana , amb la despesa i esforç que això comporta.

 

GRACIES FAMÍLIES. UN APLAUDIMENT PER VOSALTRES…..

 

Als nostres entrenadors i entrenadores, una de les canteres més joves i amb futur de l’Empordà, i  vosaltres, delegats i delegades que sempre esteu a punt per ajudar els vostres equips.

També als nostres patrocinadors per l’esforç econòmic que estan fent i que sense ells tot això no seria possible.

 GRÀCIES A TOTS I TOTES!

 

Els nois i noies del club que ens heu ajudat sempre que us ho hem demanat: cada setmana amb les taules i en tots els esdeveniments que hem organitzat. Sou el nostre orgull!!!!

 I per últim, els grans protagonistes: vosaltres jugadors i jugadores. Sou hereus de la llarga història del Grifeu, i cada setmana amb el vostre esforç i il·lusió feu més gran aquest club.

 Per acabar, desitgem tota la sort del món a la Junta que entrarà i ens posarem a la seva disposició pel que faci falta.

 Que acabem de tenir una bona temporada!

 

VISCA EL GRIFEU!!!!! SEGUIM RESPIRANT BÀSQUET!!!!!!

 

Jaume Juher

 

 

 

A %d blogueros les gusta esto: